Sponsoring

Nieuwbouw, verbouw en renovatie lijkt een alledaagse en niet aansprekende activiteit te zijn, het professioneel organiseren van deze werkzaamheden is echter een avontuur op zich. Vooral in de huidige markt waar wij nu vaak erg lage prijzen en een druk op kwaliteit, veiligheid, milieu en goed ondernemerschap tegenkomen.
Totaalbouw Volendam is een zelfstandige onderneming en financieel onafhankelijk. Door een geleidelijke en beheersbare groei behoren wij tot een middelgrote (hoofd-)aannemer die gerespecteerd wordt door kleine particulieren en grote aannemers en bedrijven. Wij geloven dat vakmanschap blijft bestaan en ook dat dit op de lange termijn zichzelf terugverdiend.

Meer dan bouwen alleen
Binnen onze markt hebben wij verantwoordelijkheden richting onze klanten, ons personeel, onze leveranciers en alle betrokkenen in onze werkomgeving. Niet alleen op het gebied van een verantwoorde prijs/kwaliteitsverhouding, maar ook met een zorg voor mens en omgeving. Daarom ondersteunen wij ook projecten en verenigingen in onze directe omgeving. Wij geloven dat dit evenwicht brengt tussen business, kwaliteit, rendement, milieu, veiligheid en arbo (VCA).

Voorbeelden van onze sponsoring zijn:
Tuijps Twirl & Showgroep;
Voetbalvereniging SV Marken te Marken;
Palingsound.com / Magazine One Way Wind;