Verbouwing Valeriusstraat Amsterdam

Op de Valeriusstraat 59 te Amsterdam heeft Totaalbouw Volendam weer een prachtige opdracht gehad. Onze mannen mochten namelijk de fundering van dit huis herstellen, een nieuwe kelder plaatsen, het uitbreiden van de kelder/ souterrain en beletage en het geheel van souterrain tot en met de eerste verdieping volledig in te richten en af te bouwen.

Op beletage worden de oude en-suitedeuren net als de oude opehaard/schouw in ere hersteld en opgenomen in het nieuwe interieur. De keuken wordt voorzien van een luxe keuken met kookeiland van onze zusterorganisatie TuijpsHuysch. De vloer in de keuken en in de woonkamer is voorzien met deels een tegelvloer en deels een houten visgraatvloer. Het houten trappenhuis heeft veel originele details en draaiwerk. De houten vloer en het trappenhuis zorgt voor eenheid en goede overgangen in de woning. Om er echt een eenheid van te maken wordt de woning afgewerkt met bijpassende plinten, neuten, architraven, paneeldeuren en vensterbanken.

Vanuit de keuken en eetkamer heeft men ene geweldig uitzicht en veel lichtinval door een minimalistische stalen pui over de gehele breedte en hoogte van de kamer, met een trap en bordes naar de achtertuin.

In de souterrain zijn in de achtergevel en voorgevel nieuwe koekoeken aangebracht voor de nodige uitzicht en lichtinval. De overige gevelkozijnen zijn vervangen door middel van zogenaamde inhaakkozijnen, waarbij de originele uitstralingen behouden blijven, echter de ramen voorzien zijn van de huidige comfort en draaikiepbeslag. Ook hier is de woning voorzien van de nieuwste technieken en comfort, door middel van luxe sanitair en tegelwerk, maar ook door middel van een WTW-/ventilatiesysteem en domotica.

Totaalbouw Volendam vond het een waar genoegen om deze woning te mogen verbouwen.

Wilt u nou ook dat uw woning door Totaalbouw onder handen wordt genomen? Neem dan contact op met een van onze Ingenieurs.